Модекс

Първата поточна линия в България за производство на мебелни елементи и кухненски вратички от MDF. МОДЕКС се утвърди като качествен производител на MDF вратички за производителите на мебели, кухни, мебели за баня, производство на мебелни вратички, табли за маси, табли за офис мебели, детски стаи, табли за легла (спални) и врати.
Работим с висококачествени материали и с бързи срокове на изпълнение.
Фирмата ни се стреми да бъде полезна и на другите фирми производители.

НАШАТА ПОЛИТИКА

  • Качествена продукция
  • Доставка на време
  • Цена конкурираща с качеството
  • Бърз отговор към желанията на клиентите ни
  • Винаги отворен към технологията и новостите

БАНКОВА СМЕТКА:
“МОДЕКС”-ООД
Банка : СИБ-клон Кърджали – BUIBBGSF
IBAN: BG27 BUIB 7897 1008 9758 00

Модекс е първата поточна линия за производство на мебелни елементи и кухненски вратички с 3D мембранна технология/ елементите са без кант, обхванати отвсякъде с 0.40 mm PVC фолиото/ .
Поточната линия е оборудвана с Италианска и Германска технология.
Всеки етап на производството ни се извършва в компютърна среда.С помоща на CNC центъра зададената от вас форма и модел се изработва върху специално произведения за нас МДФ с висока плътност, след което се облицова с 0,40 мм. PVC фолио във вакумнно-мембранна преса WEMHОNER 3D VARIO.
Освен производството на PVC мембранни вратички, изработени с 3D технология, фирмата ни извършва и индивидуални проекти. При произведените от нас детайли се съобразяваме със специалните размери и цветове на клиента като се стараем да задоволим най-високите изисквания на всеки наш клиент. В сектора на мебелното производство винаги сме на Ваше разположение, целта ни е да дадем на крайния потребител винаги най – доброто качество.